Behang

De mogelijkheid om met uw eigen afbeelding een complete wand te laten vullen... dat is een optie met geprint behang op maat! Maak van die saaie wand een New York skyline of van de kinderkamer een spannende jungle.

 

Eindeloze fantasie, eindeloze opties.

Ziet u het al toegepast in uw eigen kamer, keuken, slaapkamer of de man-cave? Een directe en opvallende verandering van de kamer, werkplek of winkel.

 

Mooi, strak en volledig naar wens en eigen idee in te vullen. Vergeet saaie muren en kijk naar een oplossing in behang met een print die op het lijf is geschreven!

 

 

Ons behang is een perfecte combinatie met de latex printer van HP, strak van kwaliteit maar nog belangrijker... veilig voor uw gezondheid en PVC vrij. Direct aanbrengen in de kinderkamer zonder giftige stoffen van oplosmiddelen. Maar wel kleurecht, houdbaar, duurzaam en afneembaar.

 

Het kan bijna niet makkelijker, het behang even namaken waardoor de reeds aanwezige lijm activeert en plakken maar. terwijl de lijm droogt ontstaat er een perfecte hechting op uw wanden. vraag nu een sample aan om uzelf te overtuigen van de kwaliteit en het gemak.

Bekijk de aanbieding!

Eenvoudig aan te brengen

Marconiweg 12a - 3225 LV Hellevoetsluis - Tel: 06 309 602 95 - mail: info@sterinreclame.nl